A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про організацію виконання розпорядження голови Житомирської райдержадміністрації № 313 від 25.09.2020 «Про заходи із забезпечення приписки до призовної дільниці Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату громадян 2004 р. н. в січ

Дата: 01.03.2021 15:10
Кількість переглядів: 461

                                         УКРАЇНА                           ПРОЕКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

        РІШЕННЯ №___

 

Від    __  ___________2021 року                                                           

 

Про організацію виконання розпорядження

голови Житомирської райдержадміністрації

№ 313 від 25.09.2020 «Про заходи із забезпечення

приписки до призовної дільниці Житомирського

об’єднаного міського військового комісаріату

 громадян 2004 р. н. в січні-березні 2021 р»

 

          Розглянувши розпорядження голови Житомирської районної державної адміністрації № 313 від 25.09.2020 року «Про заходи із забезпечення приписки до призовної дільниці Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату громадян 2004 р.н. в січні-березні 2021 р», відповідно до  ст.14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»,  ст.6, 27, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», керуючись пп..1 п.б ст.36,   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Новогуйвинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

  1. Розпорядження голови Житомирської райдержадміністрації №313 від 25.09.2020 року «Про заходи із забезпечення приписки до призовної дільниці Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату громадян 2004 р.н. в січні-березні 2021 р» - прийняти до відома.
  1. Доповідь начальника військово-облікового бюро відділу управління персоналом Управління правового, кадрового, забезпечення, мобілізаційної роботи та  цивільного захисту селищної ради Попова В.Г.  щодо приписки юнаків 2004 р. н. до призовної дільниці Житомирського  міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки  - прийняти до відома.
  1. Начальнику військово-облікового бюро відділу управління персоналом Управління правового, кадрового, забезпечення, мобілізаційної роботи та  цивільного захисту селищної ради Попову В.Г.  та інспектору військово-облікового бюро відділу управління персоналом Управління правового, кадрового, забезпечення, мобілізаційної роботи та  цивільного захисту селищної ради Шелест Р.В. взяти  на постійний контроль оповіщення юнаків 2004 р. н. з врученням персональних повісток не пізніше, як за п’ять днів до явки в ОМТЦК та СП і здійснювати постійний контроль за своєчасним і якісним проходженням додаткових обстежень юнаками, які направлялись в лікувальні установи.
  1. Директорам гімназій та загальноосвітніх шкіл селищної ради забезпечити явку  юнаків 2004 р. н. на проходження медичної комісії.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника військово-облікового бюро відділу управління персоналом Управління правового, кадрового, забезпечення, мобілізаційної роботи та  цивільного захисту селищної ради Попова В.Г. 

 

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                          Олег ПАНЬКІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь