A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулася зустріч представників Глибочицької та Новогуйвинської об’єднаних територіальних громад

Дата: 19.02.2021 17:39
Кількість переглядів: 749

Об‘єднання зусиль на договірних засадах для створення спільного центру соціального обслуговування - тема зустрічі представників Глибочицької та Новогуйвинської об’єднаних територіальних громад

     Сьогодні відбулася робоча зустріч представників Глибочицької та Новогуйвинської об’єднаних територіальних громад з питання організації співробітництва  у сфері надання соціальних послуг у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи Центр надання соціальних послуг Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області. Попередньо селищна рада та виконавчий комітет селищної ради розглянули ініціативу Глибочицької ОТГ та  погодили таку співпрацю з метою надання соціальних послуг населенню, оскільки районний територіальний центр, який обслуговував  одиноких непрацездатних громадян селищної ради та сільських рад, які до неї приєдналися,  з 1 січня цього року припинив свою діяльність унаслідок ліквідації.

        Обговорювали на робочій зустрічі питання оренди приміщення, фінансування, штатного розпису, розробки інструментарію для якісного виконання соціальних послуг та закріплення намірів в угоді поклали перший крок співпраці, згідно Закону України «Про співробітництво територіальних громад». Перший партнерський крок дозволяє надавати послуги та економити кошти на утриманні керівного складу на обидві  громади. За результатам зустрічі було створено спільну робочу групу з підготовки проекту договору.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь