A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Напередодні 13 лютого 2021 року Новогуйвинська селищна рада відзначила день вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2021 09:35
Кількість переглядів: 683

 

У Новогуйвинському ветерани війни в Афганістані відзначили свято повернення додому

15 лютого виповниться 32 роки з того часу, як радянські війська були виведені з Афганістану.

Фото без опису

З нагоди чергової річниці свята повернення додому з неоголошеної тогочасним московсько-кремлівським керівництвом війни у смт Новогуйвинське відбулася зустріч бойових побратимів тих ратних подій.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих та померлих колег, обмінялися думками щодо найнагальніших заходів з відстоювання своїх законних прав та інтересів.

Крім цього, керівник Житомирської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Володимир Горний повідомив, що найближчим часом учасники бойових дій на території інших країн та АТО/ООС нашого краю об’єднають свої громадські зусилля, вручив колегам пам’ятні нагороди загальноукраїнського й обласного керівництва Спілки за активну життєву позицію.

Фото без опису

Заступник Новогуйвинського селищного голови та депутат Житомирської районної ради Василь Стах передав учасникам зібрання від Сергія Крутія, представників Новогуйвинського виконавчого комітету найщиріші вітання та побажання добра, подякував тим ветеранам Афганістану, які, не зважаючи на вік, не залишилися байдужими до Революції гідності, у числі перших вирушили на захист незалежності та територіальної цілісності України після розв’язання московсько-кремлівським керівництвом чергової неоголошеної війни. Цього разу – російсько-української. А ще він повідомив, що для реалізації окремих держаних соціальних гарантій учасникам бойових дій, уже найближчої сесії селищної ради буде розглянуто відповідні програми, після їх підтримання – і виділення коштів з місцевого бюджету.

Фото без опису

Помічник народного депутата України 4-х скликань, депутата Житомирської обласної ради 2-х скликань, учасника бойових дій Віктора Развадовського Олександр Українець окрім побажання здоров’я, добробуту, особистого щастя, передав від їх відомого бойового побратима представникам ЖРО УСВА посильну фінансову допомогу.

Фото без опису

Зворушливою музикою та піснею приємно здивував ветеранів та присутніх місцевий вокально-інструментальний гурт «Z-ZONE».

Затим учасники війни в Афганістані та заступник Новогуйвинського селищного голови відбули до села Березівка, де з представниками місцевої громади поклали квіти до пам’ятного знака загиблим побратимам Житомирського району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь