A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

УВАГА! Погіршення погодних умов.

Дата: 11.02.2021 10:30
Кількість переглядів: 357

За даними Житомирського обласного гідрометеоцентру, у зв’язку з переміщенням на територію України південного циклону, протягом 11-13 лютого 2021 р. на території Новогуйвинської  об’єднаної територіальної громади очікуються складні погодні умови: вдень 11 лютого значний сніг, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності - жовтий).

Прогноз погоди:

11 лютого. Хмарно. Вночі невеликий, вдень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 5-7 ? морозу.

12-13 лютого - складні погодні умови.

12 лютого: Хмарно. Помірний, місцями значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура протягом доби 11-16 ?  морозу.

13 лютого: Хмарно. Вночі сніг. Вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура вночі 11-16 ? морозу, вдень 9-14 ?.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, роботи електричних мереж та комунального господарства.

В період ускладнення погодних умов, при ожеледі та хуртовині, закликаємо водіїв утриматись від користування особистим автотранспортом, а при неможливості – бути максимально уважними.

         Звертаємося до  власників транспортних засобів: утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь