A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 31. Про встановлення вартості харчування в закладах загальної середньої освіти Новогуйвинської селищної ради на 2021 рік

Дата: 02.02.2021 08:46
Кількість переглядів: 620

                                    У К Р А Ї Н А                                 

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й    К О М І Т Е Т

     РІШЕННЯ № 31

 

від  «28» січня 2021 р.

 

Про встановлення вартості

харчування в закладах  загальної

середньої освіти Новогуйвинської

селищної ради  на 2021 рік

 

      З метою подальшого соціального захисту дітей, забезпечення повноцінного раціонального збалансованого харчування, відповідно до статті 31 п.6 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 56 Закону України «Про освіту»,  постанови КМУ від 22.11.2004 р. № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», постанови КМУ від 02.02.2011 № 116 «Порядок надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість», постанови КМУ  від 19.06.2002 № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів в загальноосвітніх навчальних закладах» та від 01.06.2005  № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах»,  спільного наказу МОН України та МОЗ України від 15.08.2006 р № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», виконавчий комітет селищної ради   

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити на 2021 рік вартість харчування на одну дитину в день в закладах загальної середньої освіти:
  1. Для здобувачів освіти 1-4 класів за кошти місцевого бюджету – в сумі 25,00 грн. (обід).
  2. Організувати харчування решти  здобувачів освіти (сніданок та обід)  та (сніданок, полуденок) для дітей  групи подовженого дня за кошти батьків.
  3.  Для здобувачів освіти 5-11 класів для безкоштовного гарячого харчування (обід) дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах (групах), дітей з інвалідністю, дітей   із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» від 01.06.2000 № 1768-ІІІ, дітей учасників ООС, дітей батьків, переміщених з тимчасово окупованої території  Донецької та Луганської областей та  АР Крим, дітей з числа осіб, визначених у статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» – в сумі 25,00 грн.

 

2. На  період роботи пришкільних оздоровчих таборів  встановити  вартість  дворазового харчування протягом одного дня в закладах загальної середньої освіти  в  сумі 50 грн.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стаха В.М.

 

 

 

 Селищний  голова                                                                      Сергій  КРУТІЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь