Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про переведення садових будинків в житлові будинки

Дата: 26.01.2021 15:54
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

                                                 УКРАЇНА                                   ПРОЄКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

       РІШЕННЯ №__   

 

від  ___ ____________2021 року

                                                     

Про переведення садових

будинків в житлові будинки

 

Розглянувши заяви  Яковенко О.В., Лагоди Л.В., Шиманського Г.К. та Шиманської Н.В. щодо переведення дачних, садових будинків в житлові, керуючись ст. 31, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пунктами 2, 3, 4, 5 Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015р. № 321, виконавчий комітет  селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Перевести садовий будинок, що належить гр. Яковенко Олені Вікторівні на праві власності, та розташований за адресою: Житомирська область Житомирський район Новогуйвинська селищна рада, садівницьке товариство «Заводське»,  буд. № 288, у житловий будинок.

 

  1.  Перевести садовий будинок, що належить гр. Лагоді Людмилі Володимирівні на праві власності, та розташований за адресою: Житомирська область Житомирський район Новогуйвинська селищна рада, садівницьке товариство «Заводське»,  буд. № 154, у житловий будинок.

 

  1. Перевести садовий будинок, що належить гр. Шиманській Наталії Валеріївні та Шиманському Григорію Костянтиновичу на праві спільної часткової власності, та розташований за адресою: Житомирська область Житомирський район Новогуйвинська селищна рада, садове товариство «Трудівник», вул. Комерційна  буд. № 85, у житловий будинок.

 

  1. Перевести садовий будинок, що належить гр. Саулевичу Сергію Олександровичу  на праві власності, та розташований за адресою: Житомирська область Житомирський район Новогуйвинська селищна рада, садове товариство «Дачне», вул. Вишнева, буд. № 4, у житловий будинок.

 

2. Рекомендувати заявникам звернутися до державного реєстратора для внесення відповідних змін до записів у Державному реєстру речових прав на нерухоме майно в порядку, визначеному законодавством.

 

Селищний голова                                                                      Сергій  КРУТІЙ     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь