A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про покладення обов’язків із реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання

Дата: 25.01.2021 09:23
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

                                                        У К Р А Ї Н А                                  П Р О Е К Т                                                      

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й    К О М І Т Е Т

           РІШЕННЯ № _____

 

від  «__» _________ 2021 р.

 

Про покладення обов’язків із реєстрації

місця проживання та зняття

з реєстрації місця проживання

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016р. №207 року, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Уповноважити  старосту ЛЮЛЬКУ Валерія Петровича проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Глибочок та Крути Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. На час тимчасової відсутності старости ЛЮЛЬКИ Валерія Петровича (відпустка, тимчасова непрацездатність, інші підстави щодо неможливості виконання обов’язків), або ж вакантності посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Глибочок та Кути, уповноважити проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Глибочок та Крути Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області старосту РИСІЧА Олександра Миколайовича.

 

  1. Уповноважити  старосту РИСІЧА Олександра Миколайовича проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Рудня-Городище, Гай, Соснівка та Роздольне Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. На час тимчасової відсутності старости РИСІЧА Олександра Миколайовича (відпустка, тимчасова непрацездатність, інші підстави щодо неможливості виконання обов’язків), або ж вакантності посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Рудня-Городище, Гай, Соснівка та Роздольне, уповноважити проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Рудня-Городище, Гай, Соснівка та Роздольне Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області старосту ЛЮЛЬКУ Валерія Петровича.

 

  1. Уповноважити  старосту БІЛЕУША Миколу Івановича проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Троянів та Ставецьке Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. На час тимчасової відсутності старости БІЛЕУША Миколу Івановича (відпустка, тимчасова непрацездатність, інші підстави щодо неможливості виконання обов’язків), або ж вакантності посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Троянів та Ставецьке, уповноважити проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Троянів та Ставецьке Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області старосту АВРАМЧУКА Олександра Олександровича.

 

  1. Уповноважити  старосту АВРАМЧУКА Олександра Олександровича проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Головенка та Залізня Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. На час тимчасової відсутності старости АВРАМЧУКА Олександра Олександровича (відпустка, тимчасова непрацездатність, інші підстави щодо неможливості виконання обов’язків), або ж вакантності посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Головенка та Залізня, уповноважити проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Головенка та Залізня Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області старосту БІЛЕУША Миколу Івановича.

 

  1. Уповноважити  старосту ШИКЕРУ Олега Івановича проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Сінгури, Двірець та Вишневе Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. На час тимчасової відсутності старости ШИКЕРИ Олега Івановича (відпустка, тимчасова непрацездатність, інші підстави щодо неможливості виконання обов’язків), або ж вакантності посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Сінгури, Двірець та Вишневе, уповноважити проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Сінгури, Двірець та Вишневе Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області старосту ДАВИДОВСЬКОГО Юрія Францовича.

 

  1. Уповноважити  старосту ДАВИДОВСЬКОГО Юрія Францовича проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Пряжів та Волиця Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. На час тимчасової відсутності старости ДАВИДОВСЬКОГО Юрія Францовича (відпустка, тимчасова непрацездатність, інші підстави щодо неможливості виконання обов’язків), або ж вакантності посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Пряжів та Волиця, уповноважити проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Пряжів та Волиця Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області старосту ШИКЕРУ Олега Івановича.

 

  1. Уповноважити  старосту ЛИХОТВОРИК Наталію Тимофіївну проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Озерянка, Павленківка та Ружки Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. У зв’язку з вакантністю посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Вертокиївка, Іванківці та Городище Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області, уповноважити старосту ЛИХОТВОРИК Наталію Тимофіївну, проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території сіл Вертокиївка, Іванківці та Городище Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити  старосту ГОНЧАРЕНКО Зою Григорівну проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території смт Гуйва Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. У зв’язку з вакантністю посади старости, що здійснює повноваження на території смт Озерне Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області, уповноважити старосту ГОНЧАРЕНКО Зою Григорівну, проводити  реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, згідно Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» на території смт Озерне Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника селищного голови Паньківа О.Б.

 

 

 

Селищний голова                                                         Сергій  КРУТІЙ

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь