A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про покладання обов’язків щодо вчинення дій із ведення погосподарського обліку

Дата: 22.01.2021 17:00
Кількість переглядів: 438

                                                           У К Р А Ї Н А                                  П Р О Е К Т                                                      

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й    К О М І Т Е Т

           РІШЕННЯ № _____

 

від  «__» _________ 2021 р.

 

Про покладання обов’язків щодо вчинення

дій із ведення погосподарського обліку

 

 

Відповідно до  Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  «Про державну статистику», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Уповноважити старосту ЛЮЛЬКУ Валерія Петровича, здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території сіл Глибочок та Крути Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити старосту РИСІЧА Олександра Миколайовича, здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території сіл  Рудня-Городище, Гай, Соснівка та Роздольне Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити старосту БІЛЕУША Миколу Івановича, здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території сіл  Троянів та Ставецьке Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити старосту АВРАМЧУКА Олександра Олександровича здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території на території сіл   Головенка та Залізня Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити старосту ШИКЕРУ Олега Івановича здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території на території сіл Сінгури, Двірець та Вишневе Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити старосту ДАВИДОВСЬКОГО Юрія Францовича здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території на території сіл  Пряжів та Волиця Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити старосту ЛИХОТВОРИК Наталію Тимофіївну здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території на території сіл  Озерянка, Павленківка та Ружки Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1.  У зв’язку з вакантністю посади старости, що здійснює повноваження на території сіл Вертокиївка, Іванківці та Городище, уповноважити старосту ЛИХОТВОРИК Наталію Тимофіївну здійснювати заходи щодо ведення погосподарського обліку та видавати довідки на території на території на території сіл  Вертокиївка, Іванківці та Городище Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Уповноважити відділ земельних ресурсів та екології Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області подавати відповідну звітність з питань повноважень відділу.

 

  1. Уповноважити відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області подавати відповідну звітність з питань повноважень відділу.

 

 

Селищний голова                                                                   Сергій КРУТІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь