A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання 4 сесії

Дата: 18.01.2021 16:34
Кількість переглядів: 1298

Фото без опису          

14 січня 2020 року, під головуванням Новогуйвинського селищного голови  С. Крутія, відбулося пленарне засідання 4 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання.

В результаті роботи сесії депутатський корпус   визначив чисельність   та затвердив персональний склад виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради, надав згоду на організацію співробітництва територіальних громад з питань соціального захисту, затверджено план роботи Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на І-е півріччя 2021 року та умови оплати праці Новогуйвинського селищного голови, передано комунальному некомерційному підприємству «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Новогуйвинської селищної ради земельну ділянку у постійне користування та надано дозвіл на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, закріплено за цією ж установою нерухоме майно на праві оперативного управління. Також затверджено  Програму організації  харчування дітей в закладах дошкільної  освіти Новогуйвинської селищної ради  на 2021-2023 роки та граничних розмірів планової вартості харчування однієї дитини на день в закладах дошкільної освіти  селищної ради.

За ініціативи двох депутатів селищної ради, а саме Тетяни Голік та Дениса Головакова було розглянуто та підтримано два депутатські звернення, а саме: за пропозицією Голік Т. - звернення  до Кабінету Міністрів України та Фонду державного майна України щодо передачі з державної у комунальну власність об’єкту нерухомого майна у с. Сінгури, в якому розміщений  комунальний заклад селищної ради Сінгурівська музична школа; зва пропозицією Головакова Д. – звернення до Президента України, Прем’єр - міністра України та голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо зменшення цін на електроенергію, природний газ та транспортування природного газу для побутових споживачів.

Окрім того, депутати затвердили  заступників селищного голови, а саме: на посаду першого заступника Новогуйвинського селищного голови  -  ПАНЬКІВА Олега Богдановича, на посади заступників селищного голови: СТАХА Василя Миколайовича, Садовську Світлану Олександрівну та ПАРФЕНТІЄВУ Тетяну Миколаївну. Також затверджено вісім старост, які будуть здійснювати свої повноваження на визначених рішенням селищної ради  населених пунктах. Питання щодо затвердження старост по  Озерному та Вертокиївці, Городищах і Іванківцях буде розглянуто на черговій сесії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь