A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

3-8 №8 Про реорганізацію сільських рад шляхом приєднання до Новогуйвинської селищної ради

Дата: 23.12.2020 10:43
Кількість переглядів: 638

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 8

(третя сесія восьмого скликання)

 

 

від  21 грудня 2020 року

 

 

Про реорганізацію сільських рад

шляхом приєднання до

Новогуйвинської селищної ради

 

 

Керуючись ст. 25, 26, 59, п. 6-1 Розділу 5 «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій», Перспективним планом формування територій громад Житомирської області, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15.04.2020 № 481-р, ст. 4, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ст.2 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 №419, Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 р. № 1000/5, на підставі рішення сесії Новогуйвинської селищної ради від 02.12.2020 №1 «Про підсумки виборів, визнання повноважень та реєстрацію Новогуйвинського селищного голови і депутатів селищної ради УІІІ скликання», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

  1. Реорганізувати: Вертокиївську сільську раду  Житомирського району Житомирсь-кої області (код за ЄДРПОУ - 04348311), Глибочанську сільську раду  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ – 04348272), Головенківську сільську раду  Житомирського району Житомирської області  (код за ЄДРПОУ - 20420230), Озерянківську сільську раду  Житомирського району Житомирської області  (код за ЄДРПОУ - 04348390), Руднє-Городищенську сільську раду  Житомирського району Житомирської області  (код за ЄДРПОУ - 04348421), Сінгурівську сільську раду  Житомирського району Житомирської області  (код за ЄДРПОУ - 04348438) та Троянівську сільську раду  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348467) шляхом приєднання їх до Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348303), розташованої в адміністративному центрі ради.

 

  1. Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області  (код за ЄДРПОУ - 04348303) є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Вертокиївської сільської ради Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348311), Глибочанської сільської ради  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ – 04348272), Головенківської сільської ради  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 20420230), Озерянківської сільської ради  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348390), Руднє-Городищенської сільської ради  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348421), Сінгурівської сільської ради  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348438) та Троянівської сільської ради  Житомирського району Житомирської області (код за ЄДРПОУ - 04348467) за законом.
  1. Утворити Комісію з реорганізації Вертокиївської, Глибочанської, Головенківської,  Озерянківської, Руднє-Городищенської, Сінгурівської та Троянівської сільських рад  Житомирського району Житомирської області у складі:
  2. Паньків Олег  Богданович

    заступник з питань діяльності виконавчих органів Новогуйвинської селищної ради, голова Комісії

    ІПН _________________________

     

    Рудякевич Наталія Валентинівна

    начальник відділу бухгалтерьского обліку та звітності – головний бухгалтер Новогуйвинської селищної ради, заступник голови Комісії

    ІПН _________________________

    члени Комісії:

     

    Шпильова Ольга Анатоліївна

    заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Новогуйвинської селищної ради;

    ІПН _________________________

     

    Ліщинська Наталія Петрівна

    спеціаліст з бухгалтерського обліку та звітності Новогуйвинської селищної ради;

     

    Бесараб Олексій Дмитрович

    ІПН _________________________

     

    спеціаліст І категорії – юрист Новогуйвинської селищної ради;

    ІПН _________________________

     

    Маєвська Яна Сергіївна

     

    головний бухгалтер Головенської сільської ради;

    ІПН _________________________

    Бондарчук Галина Іванівна

     

    головний бухгалтер Глибочанської сільської ради;

    ІПН _________________________

    Хропонюк Лілія Віталівїна

     

    головний бухгалтер Сінгурівської сільської ради;

    ІПН _________________________

    Шевчук Галина Василівна

    головний бухгалтер Вертокиївської сільської ради;

    ІПН _________________________

    Ігнатенко Людмила Миколаївна

    головний бухгалтер Троянівської сільської ради;

    ІПН _________________________

     

    Вендер Ольга Петрівна

    головний бухгалтер Озерянківської сільської ради,

    ІПН _________________________

     

    та визначити місце знаходження комісії : 12441 Житомирська область Житомирський район смт Новогуйвинське вул. Дружби Народів, 5.

  1. Покласти на Комісію з реорганізації повноваження щодо здійснення повної інвентаризації активів та зобов’язань Вертокиївської, Глибочанської, Головенківської,  Озерянківської, Руднє-Городищенської, Сінгурівської та Троянівської сільських рад перед складанням річної фінансової звітності станом на 31.12.2020. Інвентаризацію активів та зобов’язань проводити в присутності матеріально відповідальних осіб цих рад.

 

  1. Затвердити форму передавального акту (додаток 1). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

 

  1. Затвердити форму акту приймання-передавання документів, не завершених у діловодстві та архіву Вертокиївської, Глибочанської, Головенківської,  Озерянківської, Руднє-Городищенської, Сінгурівської та Троянівської сільських рад (додаток 2).

 

  1. Уповноважити Новогуйвинського селищного голову затверджувати від імені Вертокиївської, Глибочанської, Головенківської,  Озерянківської, Руднє-Городищенської, Сінгурівської та Троянівської сільських рад акти приймання-передавання документів, не завершених у діловодстві та архіву.

 

  1. Новогуйвинському селищному голові:
    1.  забезпечити у встановленому порядку закриття рахунків сільських рад у органах державного казначейства та банках, а також державну реєстрацію припинення  Вертокиївської сільської ради (код за ЄДРПОУ - 04348311), Глибочанської сільської ради  (код за ЄДРПОУ – 04348272), Головенківської сільської ради  (код за ЄДРПОУ - 20420230), Озерянківської сільської ради  (код за ЄДРПОУ - 04348390), Руднє-Городищенської сільської ради  (код за ЄДРПОУ - 04348421), Сінгурівської сільської ради  (код за ЄДРПОУ - 04348438) та Троянівської сільської ради  (код за ЄДРПОУ - 04348467);
    2.  знищення печаток та штампів Вертокиївської, Глибочанської, Головенківської,  Озерянківської, Руднє-Городищенської, Сінгурівської та Троянівської сільських рад протягом 10 робочих днів з  дня державної реєстрації припинення цих рад як юридичних осіб.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Додаток 1

Додаток 2

                                                        

Селищний голова                                                      Сергій КРУТІЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь