A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг!

Дата: 27.11.2020 11:04
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг!

 З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу.

Для розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, щомісяця управління праці та соціального захисту населення отримує від виконавців послуг відомості про забезпеченість громадян послугами та про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги, у тому числі постачання та розподіл природного газу.

Зазначені відомості отримуються управлінням праці та соціального захисту населення на підставі отриманої від пільговиків та отримувачів житлових субсидій інформації про набір отримуваних ними житлово-комунальних послуг, а також про дані підприємств – надавачів цих послуг (назва, код ЄДРПОУ, номер особового рахунку тощо).

Нормативними актами, які регулюють порядок надання житлових субсидій, передбачено, що громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов’язані протягом 30 календарних днів поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про зміну виконавця комунальних послуг.

Отже, одержувачам житлових субсидій та пільг, необхідно у зручний для них спосіб повідомити управління праці та соціального захисту населення (за місцем проживання) про зміну постачальника природного газу для побутових потреб, а саме надати його назву та номер особового рахунку (згідно заключного договору).

Своєчасне надання громадянами інформації управлінню праці та соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

З огляду на зазначене, з метою своєчасного та в повному обсязі надання громадянам передбачених законодавством соціальних гарантій, звертаємося з проханням до пільговиків та отримувачів житлових субсидій в найкоротші терміни повідомляти органи соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг, зокрема постачальника природного газу для побутових потреб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь