A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні земляки! Прийміть найщиріші вітання із Днем захисника України, Днем селища Озерне та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 13.10.2020 14:54
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису        Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання із Днем захисника України, Днем селища Озерне та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

          Здавна наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли існувала загроза ворожого поневолення. Невипадково запорізьке козацтво вважало Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

          14 жовтня  вписане у календар нашої історії, як день захисника України. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. На Сході нашої держави триває збройний конфлікт, що вже сьогодні забрав життя тисяч кращих синів України.

        Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер на захисті миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за збереження територіальної цілісності нашої Держави. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати її незалежність та суверенітет.

Від імені депутатського корпусу Новогуйвинської селищної ради, виконавчого комітету  та від себе особисто бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу,   незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! 

14 жовтня – особливий день і для мешканців смт. Озерне Новогуйвинської селищної ради. Адже саме цього дня ми урочисто відзначаємо День чудового і мальовничого куточка нашої Батьківщини, який по праву носить гідне звання домівки багатьох славетних українських авіаторів та іхніх сімей.  На жаль, цього року у зв’язку з адаптивним карантином та нестабільною ситуацією, що склалася в селищі, через спалах захворювання на COVID-19, ми не можемо разом з вами відсвяткувати День селища Озерне так весело, як святкували в попередні три роки: взяти участь у козацьких змаганнях, посмакувати українські страви, насолодитися святковим концертом… Але незважаючи ні на що, я бажаю усім озерненцям міцного здоров'я, віри в краще, любові та оптимізму, а селищу – процвітання, щасливої долі та благополуччя!

          Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! 

З повагою,

селищний голова З.Г. Гончаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь