Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Дорогі земляки!

Дата: 23.08.2020 17:32
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Дорогі земляки!

 

Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

 

Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України. Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу ? Україну.

 

Упевнена, що, дивлячись на синьо-жовтий стяг, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

 

Від усього серця бажаю Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту та щастя кожній родині. Нехай символ України - Державний прапор - осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку наших селищ та рідної Батьківщини!

 

День незалежності - це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю та боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

     Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, зрештою – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Впевнена у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо наших селищ та Батьківщини. 

 

Нехай Бог береже усіх Вас та нашу неньку-Україну!
З повагою,

Селищний голова З.Г.Гончаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь