A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про обмежувальні заходи на території Новогуйвинської селищної ради з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19

Дата: 30.04.2020 17:20
Кількість переглядів: 695

 

УКРАЇНА

    • СЕЛИЩНА РАДА
  • РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
      •   КОМІТЕТУ

 

від  30 квітня 2020 року                                                                № 47

 

Про обмежувальні заходи на території

Новогуйвинської селищної ради

з метою запобігання поширенню

коронавірусу COVID-19

 

Заслухавши інформацію селищного голови Гончаренко З. Г., враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 (в редакції від 24.04.2020 року) «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб», керуючись  ч.2 ст.2, ст.11, ст.17, ст.40, ч.6 ст.59, ч.1 ст.73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР, п.2 ч.1 ст.19 Кодексу цивільного захисту населення виконавчий комітету Новогуйвинської селищної ради

ВИРІШИВ:

1.Забороноти до 11 травня 2020 р. проведення на території Новогуйвинської селищної ради всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

   2. Заборонити до 11 травня 2020 р. на території  Новогуйвинської селищної ради роботу суб’єктів господарювання , яка передбачає приймання відвідувачів, з окрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, їдалень тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного обслуговування населення, крім:

2.1.роботи суб’єктів господарювання у сфері торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і забезпечення відвідування не менше 1-ї особи на 10 м² площі;

2.2. роботи суб’єктів господарювання у сфері провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і забезпечення відвідування не менше 1-ї особи на 10 м² площі;

2.3. роботи суб’єктів господарювання у сфері торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і забезпечення відвідування не менше 1-ї особи на 10 м² площі.

3.Дозволити роботу суб’єктам господарювання на території ринків у смт. Озерне (вул. Авіаційна) та смт. Новогуйвинське (вул. Дружби Народів), за умови, якщо торгівельна точка має окремий вихід, а також за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також за дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і забезпечення відвідування не менше 1-ї особи на 10 м² площі.

4.Дозволити з 01.05.2020 року роботу суб’єктам господарювання у сфері побутового обслуговування населення (перукарні, манікюрні та педікюрні заклади, швейні майстерні, майстерні з ремонту взуття)  за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також за дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і забезпечення відвідування не менше 1-ї особи на 15 м² площі та за умови попереднього запису відвідувачів.

5.Керівникам установ і організацій, незалежно від форм власності, що знаходяться на території Новогуйвинської селищної ради, забезпечити неухильне дотримання санітарних та протиепідемічних заходів, проведення щоденної дезінфекцію, провітрювання приміщень, здійснювати постійний моніторинг персоналу на наявність симптомів респіраторних захворювань, забезпечити в межах можливостей позмінну роботу або перевести роботу на дистанційний режим, забезпечити працівникам за можливості надання відпусток тощо.

6.Виконавчому органу селищної ради призупинити до 11 травня 2020 року прийом громадян (окрім невідкладних питань за попереднім записом та відвідування приміщення селищної ради у засобах індивідуального захисту), забезпечити прийом та розгляд заяв, звернень, скарг, надання роз’яснень і консультацій засобами телекомунікаційного зв’язку.

7.Покласти контроль за виконанням даного рішення на заступників селищного голови Руцьку Л. А. та Паньківа О.Б.

                                                                                                                 

Селищний голова                                                                 Гончаренко З.Г.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь