A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про скликання  52-ї  сесії 7-го скликання

Дата: 17.03.2020 16:12
Кількість переглядів: 1374

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від  16 березня 2020 року                                                   № 16-ОС

 

Про проведення  52-ї  сесії 7-го скликання

 

Згідно  п.5 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та запровадженння режиму надзвичайної ситуації в Житомирській області, спричиненою корона вірусом (COVID-19) наказую: провести 52-гу сесію сьомого скликання Новогуйвинської селищної ради 18 березня 2020 року методом поіменного голосування з порядком денним:

1.Про внесення змін у склад комісії для прийняття фондів військового містечка №84 смт. Озерне .

2.Про затвердження актів прийняття-передачі у комунальну власність Новогуйвинської селищної ради фондів військового містечка №84 смт. Озерне.

3.Про внесення змін у структуру та штатний розпис виконавчого органу Новогуйвинської селищної ради.

4. Бюджетні питання.

4.1. Про прийняття іншої субвенції.

4.2. Про направлення коштів на фінансову підтримку Новогуйвинському ВЖРЕКП для погашення заборгованості по водопостачанню та водовідведенню.

4.3 Про збільшення статутного фонду Новогуйвинському ВЖРЕКП для виконання робіт за робочим проектом  «Монтаж газових котлів для опалення Новогуйвинського ДНЗ в котельні по вул.Перемоги.14а в смт. Новогуйвинське ».

4.4 Про збільшення статутного фонду Новогуйвинському ВЖРЕКП для виконання робіт за робочим проектом «Реконструкція системи водопостачання житлових будинків в смт. Новогуйвинське Житомирського району»

4.5. Про збільшення статутного фонду КП «Озерне» на придбання матеріалів в т.ч. будівельних для покращення водопостачання та роботи очисних споруд в смт Озерне.

4.6. Про виділення коштів на фінансову підтримку КП «Озерне» на проведення поточного ремонту системи каналізації буд.57 по вул. Авіаційна смт. Озерне Житомирського району.

4.7. Про виділення коштів на фінансову підтримку КП «Озерне» на придбання

матеріалів для ремонту об’єктів водовідведення смт.Озерне та проведення технічного обстеження очисних споруд.

4.8. Про виділення коштів на фінансову підтримку КП «Озерне» на розробку

документів для отримання дозволу на спец користування з нормами ГДС, хімічні аналізи зворотних їх і річкових вод.

4.9. Про виділення коштів на фінансову підтримку КП «Озерне» на придбання

матеріалів (пісок гранітний митий сухий фасований ).

4.10. Про виділення коштів на фінансову підтримку КП «Озерне» для проведення «Пусконалагоджувальних робіт системи теплопостачання котельні №1 комунального підприємства «Озерне»Новогуйвинської селищної ради по вул. Авіаційній,68 в смт.Озерне».

4.11. Про виділення коштів для оплати судового збору.

5. Про внесення змін та затвердження Статуту Комунального підприємства "Озерне" Новогуйвинської селищної ради  у новій редакції.

6. Про внесення змін до статутного фонду та затвердження статуту Новогуйвинського виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного комунального підприємства у новій редакції.

7. Про надання іншої субвенції  з бюджету селищної ради до Житомирського районного бюджету для придбання виробів медичного призначення та дезінфікуючих засобів для КНП «ЦПМСД» ЖРР .

 

Селищний голова                                                    З.Г.Гончаренко

 

 

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

проект

РІШЕННЯ №

52 - га сесія селищної ради                                     сьомого скликання

від 18 березня 2020 року         

Про внесення змін у склад комісії

для прийняття фондів військового містечка №84 смт. Озерне

 

Заслухавши інформацію заступника селищного голови Паньківа О.Б. про необхідність внесення змін у склад комісії для прийняття фондів військового містечка №84 смт. Озерне створеної рішенням 50 сесії Новогуйвинської селищної ради сьомого скликання №1241 від 24.12.2019 року, керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Новогуйвинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни у склад комісії для прийняття фондів військового містечка №84 смт. Озерне створеної згідно рішення 50 сесії Новогуйвинської селищної ради №1241 від 24.12.2019 року, а саме:

1.1.Виключити із членів комісії т.в.о начальника КЕС майора Храбана Олега Петровича;

1.2.Включити у члени комісії т.в.о. начальника КЕС сержанта Луцюка Олександра Сергійовича.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Паньківа О.Б. та комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, економіки та підприємницької діяльності.

 

                 Селищний голова                                           З.Г. Гончаренко

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

проект

 Р І Ш Е Н Н Я №

52- га сесію селищної ради                                          сьомого скликання

 

Від 18 березня 2020 року         

Про затвердження актів прийняття-передачі

у комунальну власність Новогуйвинської

селищної ради фондів військового містечка №84

смт. Озерне

 

На виконання рішення 50-ій сесії сьомого скликання у відповідності до рішення №1124 від 24.12.2019 року, беручи до уваги висновки постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, економіки та підприємницької діяльності, враховуючи ч.6 ст.7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», пункти 15-16 «Порядку вилучення і передачі військового майна Збройних Сил» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №1282 від 29.08.2002р. та відповідно до Директиви Міністра оборони України від 04.06.2009р. «Про безоплатну передачу військового майна в комунальну власність відповідних територіальних громад», керуючись ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.18 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» Новогуйвинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади Новогуйвинської селищної ради Житомирської району Житомирської області фондів військового містечка № 84 смт. Озерне з додатками.
  2. Передати майно, зазначене в актах-приймання передачі окрім трьох гуртожитків, Комунальному підприємству «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на праві господарського відання із постановкою на баланс
  3. Створити комісію для приймання-передачі майна на баланс Комунальному підприємству «Озерне» Новогуйвинської селищної ради у наступному складі:

Голова комісії:

Паньків О.Б.- заступник селищного голови

Члени комісії:

Рудякевич Н.В. - начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Новогуйвинської селищної ради;

Шпильова О.А. – заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Новогуйвинської селищної ради;

Бесараб О.Д. – юрист Новогуйвинської селищної ради;

Ловинюк О.Г. - завідувач сектором ЖКГ, благоустрою, інфраструктури та охорони навколишнього середовища Новогуйвинської селищної ради;

Фофанов В.М. – начальник КП «Озерне»;

Нестеренко С.Д. – головний інженер КП «Озерне»;

Джигирей Л.В. – головний бухгалтер КП «Озерне»;

Мальцева Л.Н. – економіст КП «Озерне»;

Бабич Н.В. - юрист КП «Озерне» .

 

4. Доручити комісії скласти та підписати відповідні акти приймання-передачі майна на баланс Комунальному підприємству «Озерне» Новогуйвинської селищної ради.

  1. Надати згоду на приватизацію жилих приміщень у гуртожитках в смт. Озерне, вул. Авіаційна, 55-а та  вул. Авіаційна, 71 .
  2. Будинкоуправління №3 КЕВ м. Житомир тимчасово до 01.04.2020 року забезпечити утримання та обслуговування трьох  гуртожитків в смт. Озерне, вул. Авіаційна, 55-а, вул. Авіаційна, 60-а, вул. Авіаційна, 71 і провести розрахунок зі споживачами за надані послуги.  
  3. Надати згоду Комунальному підприємству «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на передачу в тимчасову експлуатацію Будинкоуправління №3 Житомирської КЕЧ району об’єктів водопостачання та водовідведення (згідно додатку №1 до даного рішення) до 01.06.2020 року з метою надання комунальних послуг споживачам (водопостачання та водовідведення) у смт. Озерне та до виготовлення Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради відповідних дозвільних документів.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Паньківа О.Б. та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, економіки та підприємницької діяльності.

Селищний голова                                           З.Г. Гончаренко

 

 

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

проект

Р І Ш Е Н Н Я №

 

52- га сесія селищної ради                                           сьомого скликання

 

від 18 березня 2020 року  

 

Про внесення змін у структуру та штатний розпис

виконавчого органу Новогуйвинської селищної ради

 

Заслухавши селищного голову Гончаренко З.Г. щодо необхідності внесення змін у структуру та штатний розпис виконавчого органу Новогуйвинської селищної ради, беручи до уваги висновки депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, враховуючи Закон України «Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель», керуючись п.5 ч.1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Новогуйвинська селищна рада

 

         ВИРІШИЛА:

  1. Ввести з 20.03.2020 року в структуру виконавчого органу Новогуйвинської селищної ради одну штатну одиницю спеціаліста 1 категорії з публічних закупівель.
  2. Збільшити загальну чисельність виконавчого органу Новогуйвинської селищної ради на одну штатну одиницю та внести відповідні зміни до штатного розпису.
  3. Зобов’язати заступника селищного голови Руцьку Л.А. забезпечити проведення організаційних заходів щодо виконання даного рішення згідно чинного законодавства.

 

Селищний голова                                                                 З.Г. Гончаренко 

 

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

проект

Р І Ш Е Н Н Я №   

 

52-га сесія селищної ради                                            сьомого скликання

 

від  18 березня   2020 року  

                                                             

Про прийняття іншої субвенції.

        

Розглянувши рішення № 1040  «Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік»  від 27.02.2020р  31-ї сесії Житомирської районної ради сьомого скликання, щодо прийняття іншої субвенції та уточнення селищного бюджету на 2020 та керуючись п.23,27 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, беручи до уваги висновки депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Новогуйвинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до селищного бюджету на 2020 рік  згідно рішення № 1040       «Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік»  від 27.02.2020р  31-ї сесії Житомирської районної ради сьомого скликання , а саме:

 

1.1 прийняти іншу субвенцію із загального фонду районного бюджету:

 

          1.1.1 в сумі 3355,00 грн.( три тисячі триста п’ятдесят  п’ять  гривень                  00 копійок)  та направити на надання фінансової підтримки Новогуйвинському ВЖРЕКП на проведення енергоаудиту будинків за адресою: смт Новогуйвинське вул. Лісова, б.4 та буд.6

1.1.2  в сумі 37985,00 грн.( тридцять сім тисяч дев’ятсот вісімдесят п’ять  гривень 00 копійок) та направити  на придбання вікон металопластикових та балконного блоку для Озерненського ЦРД «Сонячний теремок»;

1.1.3 в сумі 68355,00 грн. (шістдесят вісім тисяч триста п’ятдесят п’ять  гривень 00 копійок) та направити на виконання робіт по вирізці аварійних, сухостійних зелених насаджень в смт. Озерне  та смт. Гуйва Новогуйвинської селищної ради;

1.1.4 в сумі 7000,00грн.(сім тисяч гривень 00 копійок) та направити на придбання металевих захисних решіток на  вікна для Новогуйвинського будинку культури;

1.1.5 в сумі 80000,00 грн. ( вісімдесят тисяч гривень 00 копійок) та направити на співфінансування компенсації перевізнику за здійснення перевезень пільгових категорій мешканців Новогуйвинської селищної ради.

 

1.2 прийняти іншу субвенцію із спеціального фонду районного бюджету:

 

 

      1. в сумі 10000,00 грн.( десять тисяч гривень 00 копійок) та направити  на придбання книг для поновлення книжкового фонду бібліотек Новогуйвинської селищної ради.

 

2. Визначити виконавцем робіт:

 

    • фізичну особу-підприємця Плахотник О. А. з виконання робіт по вирізці аварійних, сухостійних зелених насаджень в смт. Озерне та смт.Гуйва Новогуйвинської селищної ради на суму 68355,0грн. (шістдесят вісім тисяч триста п’ятдесят п’ять  гривень 00 копійок) ;
    •  - фізичну особу-підприємця Лубківського С.Г. з придбання вікон метало пластикових та балконного блоку для Озерненського ЦРД «Сонячний теремок» на суму  37985,0грн. (тридцять сім тисяч дев’ятсот вісімдесят п’ять  гривень 00 копійок ).

 

  1. Доручити селищному голові Гончаренко З.Г. від імені територіальної громади Новогуйвинської селищної ради укласти із визначеними фізичними особами - підприємцями відповідні договори.

 

  1.  Начальнику  відділу бухгалтерського обліку  звітності Рудякевич Н.В. провести відповідні уточнення бюджету на 2020 рік.

 

5.     Контроль даного питання покласти на заступника селищного голови Паньківа О.Б.

 

             Селищний голова                                 З.Г. Гончаренко

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

проект

РІ Ш Е Н Н Я  №

52-га  сесія селищної ради                                          сьомого скликання

від 18 березня 2020 року  

Про направлення коштів на фінансову

підтримку Новогуйвинському ВЖРЕКП

для погашення заборгованості по

водопостачанню та водовідведенню.

 

Розглянувши лист начальника Новогуйвинського ВЖРЕКП № 85 від 12.03.2020 року, щодо виділення коштів на погашення заборгованості по водопостачанню та водовідведенню, обговоривши дане питання та беручи до уваги висновки депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, Новогуйвинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.  Направити кошти загального фонду бюджету селищної ради на фінансову підтримку Новогуйвинському ВЖРЕКП з КФК 0116017 по КЕКВ 2610 в сумі 650000 грн. (шістсот п’ятдесят тисяч  гривень 00 копійок) для погашення заборгованості перед КП «Житомирводоканал» ЖМР  за надання послуг з водопостачання та водовідведення.

 

2. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності Рудякевич Н.В.  провести відповідні уточнення до селищного бюджету на 2020 рік.

 

Селищний голова                                            З.Г.Гончаренко    

 

 

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

проект

Р І Ш Е Н Н Я №

 

52-га сесія селищної ради                                            сьомого скликання

 

від  18 березня 2020 року  

 

Про збільшення статутного фонду Новогуйвинському

ВЖРЕКП для виконання робіт за робочим проектом

«Монтаж газових котлів для опалення Новогуйвинського

ДНЗ в котельні по вул.Перемоги.14а в смт. Новогуйвинське»

 

Розглянувши депутатське звернення Дорожинського О.А. та лист Новогуйвинського ВЖРЕКП від 12.03.2020 року,  щодо  збільшення статутного фонду Новогуйвинському ВЖРЕКП для виконання робіт за робочим проектом «Монтаж газових котлів для опалення Новогуйвинського ДНЗ в котельні по вул.Перемоги.14а в смт. Новогуйвинське», обговоривши дане питання та беручи до уваги висновок депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування бюджету та фінансів, керуючись п.27 ст.26   Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”,  Новогуйвинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проектно - кошторисну документацію для виконання робіт за робочим проектом «Монтаж газових котлів для опалення Новогуйвинського ДНЗ в котельні по вул.Перемоги.14а в смт. Новогуйвинське» в сумі 1008853,00 грн.  (один мільйон вісім тисяч вісімсот п'ятдесят три гривні 00 копійок).

 

2. Виділити кошти з вільного залишку загального фонду селищного бюджету на збільшення статутного фонду Новогуйвинському ВЖРЕКП в сумі 1008853,00 грн.  (один мільйон вісім тисяч вісімсот п'ятдесят три гривні 00 копійок) для виконання робіт за робочим проектом «Монтаж газових котлів для опалення Новогуйвинського ДНЗ в котельні по вул.Перемоги.14а в смт. Новогуйвинське».

 

3. Внести зміни до Статуту Новогуйвинського ВЖРЕКП

 

4. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності Рудякевич Н.В.  провести відповідні уточнення до селищного бюджету на 2020 рік.

 

5. Контроль даного питання покласти на  начальника Новогуйвинському ВЖРЕКП  Латишева Р.А. та заступника селищного голови Паньківа О.Б.

 

     Селищний голова                                         З.Г. Гончаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь