A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новогуйвинське ВЖРЕКП повідомляє

Дата: 15.02.2020 17:31
Кількість переглядів: 1635

Шановні мешканці смт Новогуйвинське, Новогуйвинське ВЖРЕКП по питанню здійснення розрахунків за послугу з постачання теплової енергії доводить до Вашого відома наступну інформацію:

18.10.2019р. Новогуйвинське ВЖРЕКП надало на затвердження до виконкому Новогуйвинскьої селищної ради новий тариф на послугу з постачання теплової енергії для населення в смт Новогуйвинське – 1740,45 грн (з ПДВ) з 1 Гкал., вартість природного газу  в тарифі становила 8361,85 грн за 1000 м³, станом на вересень 2019 року.

 21.11.2019 року виконавчим комітетом Новогуйвинської селищної ради було прийнято рішення № 99, яким Новогуйвинському ВЖРЕКП встановлено плановий тариф на послугу. при застосуванні приладів обліку теплової енергії.

У зв’язку із зменшенням ціни на природній газ, використаний теплопостачальними організаціями в грудні 2019 року до 6388,66 грн за 1000м³, керівником Новогуйвинського ВЖРЕКП було прийнято рішення про зміну розміру нарахувань за теплопостачання споживачам в смт Новогуйвинське. Згідно проведених розрахунків вартість 1Гкал для населення в грудні 2019 року становила 1385,30 грн (з ПДВ).

За спожитий теплопостачальними організаціями природний газ в січні 2020 року НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» підвищив вартість газу, порівняно з груднем 2019 року. Також в січні зросли інші складові тарифу, а саме: ціна за розподіл природного газу АТ «Житомиргаз», прожитковий мінімум, розподіл активної електроенергії АТ «Житомиробленерго».

У зв’язку з вище викладеним та з метою запобігання завданню збитків підприємству і беручи до уваги те, що Новогуйвинське ВЖРЕКП щороку переглядає нарахування по теплу за підсумками опалювального сезону, а також  в разі підвищення або зниження цін та складових витрат в тарифі застосовується механізм коригування на вище вказану послугу, керівником Новогуйвинського ВЖРЕКП було прийнято рішення, з метою врегулювання цієї проблеми, яке задовольнило би всі зацікавлені сторони, звернутися до селищного голови з пропозицією розглянути дане питання на засіданні виконавчого комітету селищної ради, а саме надати можливість підприємству щомісячно коригувати нарахування споживачам в межах затвердженого планового тарифу.

Тож у зв’язку з вище викладеним та беручи до уваги побажання мешканців смт Новогуйвинське, висловленими на загальних зборах 11.02.2020 року, питання щомісячного здійснення зміни розміру нарахувань за теплопостачання у відповідності до змін цін на природний та інших складових тарифу буде розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради, 20.02.2020 року, та вочевидь представниками громади - членами виконавчого комітету буде прийнято позитивне рішення.

Також, шановні жителі смт Новогуйвинське, інформуємо Вас, що механізм нарахувань плати за послугу опалення місць загального користування в багатоквартирних будинках визначений методикою розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженою Наказом Міністерства регіонального розвитку та ЖКГ № 315 від 22.11.2018 року.

З метою зменшення фінансового навантаження на споживачів комунальних послуг, Новогуйвинське ВЖРЕКП пропонує, мешканцям смт Новогуйвинське звертатись у підприємство з заявами про надання розстрочки на оплату за послугу з постачання теплової енергії, розбиваючи таким чином платежі на всі 12 місяців календарного року.

 

З повагою Новогуйвинське ВЖРЕКП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь