A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Рішення виконкому №68 «Про виконання комплексної Програми профілактики злочинності по Новогуйвинській селищній раді на 2016-2020 роки»

Кількість переглядів: 248
Скликання: виконавчого
Сесія: засідання
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 26.08.2020
Дата оприлюднення: 31.08.2020
Номер документу: 68
Назва документу: Про виконання комплексної Програми профілактики злочинності по Новогуйвинській селищній раді на 2016-2020 роки
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ВИКОНАВЧОГО  КОМІТЕТУ

від  26 серпня  2020 року                                                                   №  68

Про виконання комплексної Програми

профілактики злочинності по

Новогуйвинській селищній раді

на 2016-2020 роки

Заслухавши інформацію заступника селищного голови Руцької Л.А. про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності по Новогуйвинській селищній раді на 2016-2020 роки, в ході якої було висвітлено виконання профілактичних заходів по попередженню злочинності на території селищної ради.

Обговоривши дане питання, та керуючись пп.7 п.б ст. 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”,  виконавчий  комітет

В И Р І Ш И В:

1. Інформацію про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності по Новогуйвинській селищній раді на 2016-2020 роки – прийняти до відому.

2. Виконавчому комітету постійно тримати на контролі виконання комплексної Програми профілактики злочинності по Новогуйвинській селищній раді на 2016-2020 роки.

3. Виконавчому комітету регулярно виносити на розгляд виконкомів питання по виконанню заходів, передбачених Програмою.

4. Рекомендувати селищній раді, в межах фінансової можливості, передбачити в бюджеті селищної ради можливе фінансування витрат, пов’язаних з виконанням Програми.

5. Зобов’язати  підприємців дотримуватись правил торгівлі.

6. Рекомендувати правоохоронним органам посилити роботу по контролю

підприємців щодо дотримання правил торгівлі

7.Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника селищного голови Руцьку Л.А.

 

Селищний голова                                               З.Г.Гончаренко

 

Інформація

про виконання Комплексної програми профілактики злочинності

на території Новогуйвинської селищної ради

за перше півріччя 2020 року

 

           Систематично інформується громадськість про заходи, які вживаються з метою профілактики злочинів та правопорушень у дитячому середовищі, а зокрема на постійному контролі стоїть рішення 31-ї сесії селищної ради від 10.06.2009р. «Про обмеження перебування дітей  у закладах дозвілля, та інших громадських місцях»

            Забезпечується проведення з населенням, керівниками підприємств, установ, організацій роз’яснювальної роботи щодо необхідності вжиття додаткових заходів зі збереження та охорони майна, з метою недопущення злочинних посягань та вчинення його крадіжок. На території селищної ради встановлені відеокамери, відкрито поліцейську станцію, яка не працює, буде група швидкого реагування невідомо тільки коли.  

            На виконання Закону України «Про попередження насильства в сім’ї» забезпечується чітка взаємодія та обмін інформацією із зацікавленими державними органами про факти вчинення насильства в сім’ї. Виявляються причини та умови, що сприяють цьому явищу та вживаються заходи щодо їх усунення. Забезпечується профілактичний облік осіб, які вчиняють насильство в сім’ї.

            Активізована профілактична робота з «кризовими сім’ями», систематично проводиться  перевірка умов проживання та виховання в них дітей. Надається таким сім’ям соціальна підтримка у вирішенні життєвих проблем.  Проведені профілактичні бесіди неодноразово в сім`ї Терентюк О.С. та Терентюк В.М. смт. Гуйва, Пацуха В.Є. смт. Озерне, Смичек І.В. смт. Озерне, Рибак О.О. смт. Озерне, Драганчук А.Р. смт. Новогуйвинське, Бондарчук О.М. смт. Новогуйвинське, Моісеєва С.С. смт. Новогуйвинське, Крупник С.В. смт. Новогуйвинське, Бакал І.В. смт. Новогуйвинське , Ковтонюк С.П. смт. Новогуйвинське.    

            З метою запобігання пияцтва, наркоманії, безпритульності та бездоглядності забезпечується виявлення дітей, які  вчиняють протиправні дії або втягуються в злочинну діяльність дорослими особами. За участю представників зацікавлених органів організовуються спільні оперативно-профілактичні операції.        Із залученням членів громадських формувань, представників органів виконавчої влади виконується заходи щодо обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування,  на вулицях та інших громадських місцях та вимог Кодексу України про адміністративне правопорушення в частині заборони продажу пива дітям віком до 18 років.

       В зв`язку з карантином, проведено   лише один профілактичний рейд  в смт. Новогуйвинське спільно з співробітником ювенальної превенції Охмак О. та дільничним офіцером поліції Коноваловим В.М. З підлітками проведені  профілактичні бесіди про поведінку дітей, боулінг, вживання ненормативної лексики, шкоду для здоров´я куріння, відвідано сім`ї, які опинилися в складних життєвих умовах: Бондарчук О.М., Бакал І.В.

Проводиться постійний контроль за поведінкою  молоді, які відбули покарання та звільнилися з місць позбавлення волі.                                                           

      Заступник селищного голови                                             Л.А.Руцька


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь