Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Рішення сесій №1271 «Про розгляд заяв (відмова)»

Кількість переглядів: 333
Скликання: 7 скликання
Сесія: 55 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 19.06.2020
Дата оприлюднення: 26.06.2020
Номер документу: 1271
Назва документу: Про розгляд заяв (відмова)
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я №  1271

 

55-та сесія селищної ради                                            сьомого скликання

 

від 19 червня 2020 року         

 

Про розгляд заяв (відмова)

 

Заслухавши інформацію землевпорядника селищної ради Дубінець О.В., яка ознайомила із заявами гр.: Лось С.В., Хилі Ю.О., Прохорчука О.І., Цимбал С.М., Розмаїтого П.М., Волинського Д.А., Шалаєва В.О., Іваненко Т.Л., Малахової І.М., Шевчук В.В., Гладишева К.С., Костенко Ю.К., Ткачук В.В., Костенко О.Ю., Чемоданова А.П., Долбьошкіна В.Д.,  Бушман М.О., Ожоженко  Н.В., Лозовської Д.О., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, обговоривши дане питання та керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», ст. 12, 33, 38, 39, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Новогуйвинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину:

Лось Сергію Вікторовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Хилі Юрію Олександровичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Прохорчук Олександру Івановичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Цимбал Сергію Михайловичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Розмаїтому Петру Михайловичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Волинському Дмитру Андрійовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Шалаєву Вадиму Олексійовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Іваненко Тетяні Леонідівні, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Малаховій Інні Михайлівні, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Шевчук Володимиру Васильовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Гладишеву Кузьмі Сергійовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Костенко Юрію Костянтиновичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Ткачук Василю Васильовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Костенко Олександру Юрійовичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Чемоданову Антону Петровичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Долбьошкіну Віталію Дем’яновичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Бушман Максиму Олександровичу, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Ожоженко Нілі Володимирівні, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

Лозовській Діані Олександрівні, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в смт. Новогуйвинське, вул. Миру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, у зв’язку з прийнятим рішенням ради про виготовлення детального плану території, без якого неможливо визначити місце розташування земельної ділянки.

2. Рекомендувати заявнику повторно звернутися до селищної ради після затвердження детального плану території.

 

Селищний голова                                           З.Г. Гончаренко

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь