A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Проекти рішень сесій №47-7 «Про розгляд заяв (відмова)»

Кількість переглядів: 290
Скликання: 7 скликання
Сесія: 47 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата прийняття: 18.09.2019
Дата оприлюднення: 18.09.2019
Номер документу: 47-7
Назва документу: Про розгляд заяв (відмова)
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ,  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я №

 

47-ма сесія селищної ради                                           сьомого скликання

від 2019 року            

 

 

Про розгляд заяв (відмова)

 

 

Заслухавши       ., який ознайомив із заявами: Вознюк С.М., Шестопалов П.І., Шестопалова І.В., Козаченко О.С., Осовський О.В., Гусар Р.М., Сахацький В.В., Серветник А.В., Поліщук О.П., Мошківська С.А., Колов М.В., Корольова Л.А., Іванцов О.М., Коваль Д.А., Поплавський П.М., Сидорака К.І., Кирильчук І.В., Баренко С.Г., Столяренко Ю.Г., Столяренко О.Г., Шикера Л.В., Ткачук Г.С., Постовенський В.І., Боровський Д.К., Боровський С.К., Весельська І.О., Лубківський В.Г.,Шикера Н.О., Семенюк О.М., Дощинська Л.М., Поліщук Г.П., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, обговоривши дане питання та керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», ст. 12, 38, 39, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Новогуйвинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину:

- Вознюк Світлані Миколаївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю викопіювання.

- Шестопалову Павлу Івановичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Шестопаловій Ірині Валеріївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Козаченко Олександру Сергійовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Осовському Олегу Володимировичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Гусар Роману Миколайовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Сахацькому Віталію Вікторовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Серветник Анні Василівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Поліщук Олені Павлівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Мошківський Світлані Андріївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Колову Максиму Володимировичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Корольовій Ларисі Анатоліївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Іванцову Олександру Миколайовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Коваль Дмитру Андрійовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Поплавському Петру Миколайовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Сидорака Катерині Ігорівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Кирильчук Ірині Віталіївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Баренко Сахібжамал Гайнулівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Столяренко Юрію Георгійовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Столяренко Олександру Георгійовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Шикері Людмилі Василівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Ткачук Галині Сергіївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Постовенському Віктору Івановичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Боровському Дмитру Костянтиновичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Боровському Сергію Костянтиновичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Весельській Ірині Олександрівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Лубківському Валерію Григоровичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Шикері Наталії Олександрівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Семенюк Олегу Миколайовичу, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Дощинській Лілії Миколаївні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

- Поліщук Галині Павлівні, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт. Гуйва на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району у зв’язку з відсутністю детального плану території та плану зонування смт. Гуйва.

 

                

Селищний голова                                           З.Г. Гончаренко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь