A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Проекти рішень сесій №47-6 «Про добровільну відмову землекористувачів»

Кількість переглядів: 261
Скликання: 7 скликання
Сесія: 47 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата прийняття: 18.09.2019
Дата оприлюднення: 18.09.2019
Номер документу: 47-6
Назва документу: Про добровільну відмову землекористувачів
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я № 1048

 

47-ма сесія селищної ради                                            сьомого скликання

 

від 2019 року

 

Про добровільну відмову землекористувачів

 

 

Заслухавши інформацію землевпорядника селищної ради Базаренко О.В., яка ознайомила із заявами гр.: Кубаєнко В.В., Миколаєнко С.І., Кузьміч Т.М., Зима Л.Б., Зима Ю.П., Протасов В.В., Миколаєнко М.А., щодо добровільної відмови громадянки від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, обговоривши дане питання та керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», ст. 12, 38, 142 Земельного Кодексу України, Новогуйвинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Прийняти добровільну відмову гр.:

- Кубаєнко Віктора Вікторовича від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

- Миколаєнко Світлани Ібрагімівни від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

- Кузьміч Тетяни Миколаївни від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

- Зими Людмили Борисівни від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

- Зими Юлії Петрівни від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

- Протасова Володимира Володимировича від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

- Миколаєнко Миколи Андрійовича від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Гуйва, наданого рішенням сесії №776 від 29.01.2015 року.

2. Скасувати рішення 43-ї сесії сьомого скликання №776 від 29.01.2015 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам» в частині надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу гр.: Кубаєнко В.В., Миколаєнко С.І., Кузьміч Т.М., Зима Л.Б., Зима Ю.П., Протасов В.В., Миколаєнко М.А.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Паньківа О.Б. та землевпорядника Базаренко О.В.

                

Селищний голова                                           З.Г. Гончаренко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь