A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 649 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав

Дата: 21.12.2022 11:06
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ649

 

від «15» грудня 2022 р. 

 

 

Про затвердження висновку

про доцільність позбавлення

батьківських прав

 

          Розглянувши ухвалу Житомирського районного суду по справі № ______________ від ____________про позбавлення батьківських прав гр. __________________________, який зареєстрований за адресою: вул. _________________, с.  _____________, Житомирського району відносно його неповнолітньої дочки _____________________, ________________р.н., керуючись  ст. 19, 164-166 Сімейного кодексу України, ст. ст. 11, 12 Закону України «Про охорону дитинства», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», ст.  34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п.3 Положення про комісію з питань захисту прав дитини, затвердженого виконавчим комітетом Новогуйвинської  селищної ради від 20.05.2021 № 156, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

        1. Затвердити висновок про доцільність позбавлення батьківських прав, гр.  ________________________відносно його неповнолітньої дочки _________________________, _______________ р.н.

 

        2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Новогуйвинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяну Парфентієву.

 

 

 

Секретар ради                                                          Олександр ЛОВИНЮК

 

ВИСНОВОК

 

органу опіки та піклування Новогуйвинської селищної ради

про доцільність позбавлення батьківських прав

 

 

         На засіданні Житомирського районного суду Житомирської області яке відбулося ______________  про позбавлення  батьківських прав гр. ________________________________ відносно неповнолітньої дочки ________________________, _________________р.н. суд постановив надати висновок від органу опіки та піклування Новогуйвинської селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав.

 

 

            Виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради Житомирського району вивчив стан виконання батьківських обов'язків гр. _____________________ відносно його неповнолітньої дитини __________________________, _________________ р.н.

            Із поданих документів встановлено, що відповідно до свідоцтва про народження від ________________ виданого відділом реєстрації актів цивільного стану Житомирського міського управління юстиції (серія I-ТП № ____________, актовий запис № _______) батьком дитини є  __________________

           Мати дитини померла, що підтверджується свідоцтвом про смерть від ______________ виданим Новогуйвинською селищною радою Житомирського району Житомирської області (серія І-ТП № ___________, актовий запис № _________).

           Неповнолітня _____________________ зареєстрована за адресою: вул. _____________, буд. ______ с. __________ Житомирського району Житомирської області.

           Відповідно до довідки № ________ від ______________ ______________ навчається в ______________________________________ на неповному державному утримані та проживає і гуртожитку.

          Батько ______________________ зареєстрований за адресою: вул. ________________, _______, с. ___________ Житомирського району, але не проживає, що підтверджується довідкою № ______ від _________ виданою Сінгурівським старостинським округом Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

           

 

 

2

        

       За інформацією старости Лихотворик Н.Т., гр. ______________не проживає на території Озерянківського старостинського округу. Фактичне місце його  проживання невідоме.

        __________________________ самоусунувся від виконання своїх батьківських обов'язків, не проживає з дитиною, не спілкується, не приймає участі у вихованні, не утримує, не цікавиться її життям та здоров'ям, не забезпечує необхідного харчування, медичного догляду, не створює умов для розвитку. Батько жодним чином не намагався її підтримати, допомогти матеріально, на зв'язок не виходить, не оформив пенсію у разі втрати годувальника, свідомо нехтує батьківськими обов'язками без поважних причин.

        Зі слів родини _______________, батько ніде не працює, зловживає спиртними напоями, веде аморальний спосіб життя.

         Враховуючи, що ______________________ ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків, керуючись  ст. 19, 164, 165, 166 Сімейного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 72 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008   «Питання діяльності органів  опіки та  піклування   пов’язаної   із захистом   прав дитини», орган опіки та піклування вважає доцільним, позбавити  гр. _____________________ батьківських прав, щодо його неповнолітньої дочки, ___________________________, ______________року народження.

 

 

 

Секретар ради                                                             Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь