A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вітання секретаря Новогуйвинської селищної ради з Днем Захисників та захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем козацької слави!

Дата: 14.10.2021 08:30
Кількість переглядів: 755

Шановні жителі Новогуйвинської громади!

Щиро та сердечно вітаю усіх вас зі святом Захисників та захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем козацької слави!

14 жовтня – насамперед християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку українські воїни з давніх часів вважали своєю покровителькою. Історія зберігає багато свідчень, як вищою волею Божа Матір захищала наш народ, надавала сил у боротьбі з ворогом.

Недарма, саме у цей день святкуються і  День захисників та захисниць України та День козацької слави, адже наші воїни не лише своєю мужністю та відвагою, а й вірою боронили та продовжують боронити рідну землю. Це і герої, які воювали на фронтах минулих війн, і патріоти, які нині одягнули військову форму. Це і свято жінок-берегинь, які завжди є опорою для своїх чоловіків-захисників, синів, братів, і самих учасниць військових дій!

Ми схиляємо голови перед мужністю українських захисників і захисниць, що перебувають нині на передовій захисту держави та безсмертним подвигом тих, хто заплатив найдорожчу ціну – власне життя, захищаючи краще майбутнє Батьківщини, її незалежність та територіальну цілісність держави.

Хочу висловити теплі слова вдячності ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям та вшанувати всіх, хто має високе звання Захисника України.

У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. Бажаю усім миру, здоров’я, сили та єдності.

Нехай веде нас до перемоги незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою, 

секретар селищної ради                                Віктор ДЄНЬГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь