A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулася онлайн нарада з Міністерством розвитку громад та територій України

Дата: 16.09.2021 11:55
Кількість переглядів: 607

15 вересня 2021 року перший заступник голови  Новогуйвинської селищної ради О. Паньків та керівники комунальних підприємств селищної ради  взяли участь у онлайн нараді з Мінрегіоном щодо законодавчих змін до Закону України №1639 «Про заходи спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу»

 

Під час наради, представники Мінрегіону звернули увагу на необхідності якнайшвидшого створення територіальних комісій з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах по областях. За результатами їх роботи до Міністерства мають бути направлені відповідні протоколи на основі яких надаватимуть пропозиції до держбюджету на погашення вказаної заборгованості. Також було надано роз’яснення щодо реструктуризації заборгованості підприємствам за спожиті енергоносії, відшкодування заборгованості з різниці в тарифах

 

Після відшкодування заборгованості з різниці в тарифах та внесення змін до відповідної нормативно-правової бази розпочнеться процедура реструктуризації заборгованості за спожиті енергоносії. Це дозволить значно покращити фінансово-господарський стан підприємств теплокомуненерго та водопровідно-каналізаційного господарства.

Також, в межах наради зауважили, що було досягнуто домовленість з  ГК «Нафтогаз Трейдинг» в частині зміни умов здійснення розрахунків за спожитий газ. Зокрема, підприємства теплокомуненерго не повинні будуть здійснювати передоплату, а кінцевий розрахунок повинен бути проведений упродовж 45 днів після споживання природного газу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь