A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Олімпійський тиждень у Новогуйвинській гімназії

Дата: 10.09.2021 14:51
Кількість переглядів: 215

Фото без опису  Фото без опису

Здоровий спосіб життя – це концепція життєдіяльності людини, спрямована на поліпшення і збереження здоров'я за допомогою фізичної підготовки, відповідного харчування, морального настрою, і, безумовно, відмови від шкідливих звичок. В наш час здоровий спосіб життя – це популярний тренд сучасного світу. Спорт і здоров'я людини невіддільні одне від одного. Спорт – це життя!

Уже традиційно на початку вересня до Дня фізичної культури  і спорту у Новогуйвинській гімназії в рамках Олімпійського тижня організовуються спортивні заходи для усіх гімназистів. Учні брали активну участь у різноманітних естафетах, міні-турнірах, спортивних флешмобах і змаганнях та продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Вони отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Це є справді найулюбленіші учнівські заняття, адже діти розширюють свій кругозір, самовдосконалюються, формують корисні риси своєї індивідуальності, покращують емоційний стан, імунітет, стають витривалішими.

Фізкультурно-оздоровча робота у гімназії на високому рівні. Ми сприяємо  вихованню правильного ставлення до здоров'я, підвищенню функціональних можливостей учнів, формуванню сильної особистості, здатної долати себе і свої слабкості, йти вперед і не здаватися.

Пам’ятаймо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Бажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя гімназії не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь