A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Серпневий освітянський форум педагогів Новогуйвинської громади

Дата: 01.09.2021 10:46
Кількість переглядів: 319

  

Серпневий освітянський форум педагогів Новогуйвинської громади

30.08.2021 року на базі Новогуйвинської гімназії було проведено  серпневий освітянський форум  педагогів  Новогуйвинської громади. На форум були запрошені керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної, виховної роботи, педагогі-представники трудових колективів.

Секретар Новогуйвинської селищної ради Дєньга В.А. привітав учасників форуму з початком 2021-2022 навчального року,  звернувся до освітян громади з промовою про стан освіти у громаді, нагородив освітян грамотами Новогуйвинської селищної ради за  успіхи  у навчанні та вихованні здобувачів освіти.

Вчителі та учні Новогуйвинської гімназії привітали усіх присутніх з новим 2021-2022 навчальним роком та побажали бачити всі можливості для особистісного зростання і розвитку, які надає вчительська професія, а невгамовне шкільне життя щоб нескінченно вливало нові сили. Піскорська Софія, учениця 4-А класу, зачитала вітальний вірш. Дует «Цереус» у складі Ратушинського Артема та Карпельової Варвари, учнів 8-А класу, вразив своїм неперевершеним співом під час виконання пісні «Соловей». Тарасюк Дар’я Геннадіївна, педагог-організатор Новогуйвинської гімназії, подарувала зворушливу пісню «Україно, пробудись».

Директор Озерненської гімназії Власюк А.П. поділився враженнями про обласний серпневий форум «Освіта Житомирщини 30: час важливих змін», який проходив у м. Малин і учасником якого він був.

Звіт про роботу відділу освіти за І півріччя 2021 року та підсумки підготовки закладів освіти до 2021-2022 навчального року підготувала виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Горбатюк О.А.

Про підсумки участі у регіональному форумі «Реформа шкільного харчування» за участі Першої леді України Олени Зеленської   доповіла учасниця форуму, бухгалтер Централізованої бухгалтерії відділу освіти,  Маєвська Я.С.

Про структуру 2021-2022 навчального року,  розповіла головний спеціаліст відділу освіти Панова Г.С.

З побажаннями  вдалого навчального року освітяни роз’їхалися у заклади освіти громади.    

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь