A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради

Дата: 19.02.2021 14:08
Кількість переглядів: 900

Фото без опису

18 лютого 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради під керівництвом першого заступника селищного голови Олега Паньківа.  Згідно з затвердженим  порядком денним  на засіданні було розглянуто 40 питань.

Фото без опису   Фото без опису

Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Після затвердження порядку денного із доповненнями члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань та поданих проектів рішень.

Фото без опису   Фото без опису

Серед порушених питань, які  виносились на засідання виконавчого комітету, було схвалено Програми: «Шкільний автобус»; щодо роботи з обдарованою молоддю на 2021-2025 роки; щодо компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021-2025 роки; щодо  надання одноразової  грошової матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані  та проживають на території Новогуйвинської селищної ради; щодо  надання шефської допомоги військовим частинам на 2021-2022 роки; - щодо комплексної  програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання та реагування на надзвичайні ситуації на період до 2025 року; щодо  протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин на території селищної ради; щодо організації  суспільно корисних робіт для порушників на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на 2021-2025 роки.

Також виконавчий комітет схвалив звіти про виконання бюджетів за 2020 рік  сільських рад, які приєдналися до Новогуйвинської селищної ради (Вертокиївської,  Головенківської, Глибочанської, Озерянківської, Руднє-Городищенської, Сінгурівської та Троянівської) та Новогуйвинської селищної ради.

 Фото без опису   Фото без опису

Виконком прийняв рішення щодо внесення змін у рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради № 48 від 18.04.2019 року «Про встановлення скоригованих тарифів на водопостачання та водовідведення надані Новогуйвинським ВЖРЕКП для 1-ї, 2-ї та 3-ї груп споживачів в смт. Новогуйвинське», згідно з яким відповідно тарифи для населення в смт. Новогуйвинське становитимуть: з централізованого водопостачання -  22,07 грн. (з ПДВ)  за 1  м. куб.; з централізованого водовідведення –21,07 грн.  (з ПДВ)  за 1 м. куб.;  для бюджетних та інших організацій в смт. Новогуйвинське в розмірі: централізоване водопостачання – 22,32 грн. (з ПДВ)  за 1  м. куб.; централізоване водовідведення –20,90 грн.  (з ПДВ)  за 1 м. куб.».

        Фото без опису

Також скориговано тарифи на послуги з постачання теплової енергії для споживачів смт. Новогуйвинське: для населення – 1985,10  грн (з ПДВ) за 1 Гкал фактично спожитої теплової енергії при застосуванні приладів обліку теплової енергії; для бюджетних організацій – 1913,61 грн. (з ПДВ) за 1 Гкал фактично спожитої теплової енергії   при застосуванні приладів обліку теплової енергії; для інших організацій – 1913,61 грн. (з ПДВ) за 1 Гкал фактично спожитої теплової енергії при застосуванні приладів обліку теплової енергії; для релігійних організацій – 1913,61 грн. (з ПДВ) за 1 Гкал фактично спожитої теплової енергії при застосуванні приладів обліку теплової енергії.

    Затверджено частки нормативної витрати тепла для опалення місць загального користування в житлових будинках обладнаних приладами обліку теплової енергії в смт. Озерне (будинки №3, №50, №52, №55 (кв.№61-95)).

      Вирішено ряд питань щодо  присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна, зміну адрес житлових будинків, переведення дачних (садових) будинків у житлові, виділення житлових площ окремим категоріям громадян.

        Фото без опису  Фото без опису

Розглянуто одне питанням опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав щодо неповнолітньої дитини.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь